λεμφικό μασάζ προσώπου

Λεμφικό μασάζ προσώπου

Το λεμφικό μασάζ προσώπου έχει την ιδιότητα να προσφέρει οφέλη παρόμοια με αυτά του lifting, χωρίς να μεσολαβεί χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοξίνες και τα άχρηστα απόβλητα από τον οργανισμό, ενώ βοηθάει στην μείωση του πρηξίματος και στην κατακράτηση υγρών. 

Τι είναι το λεμφικό μασάζ προσώπου

Το λεμφικό μασάζ προσώπου ή αλλιώς μασάζ λεμφικής παροχέτευσης προσώπου, είναι μία τεχνική μασάζ που γίνεται με απαλές κινήσεις στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Στόχος του λεμφικού μασάζ είναι να διεγείρει το λεμφικό σύστημα, βελτιώνοντας την ροή του αίματος και του κυκλοφορικού συστήματος στο σύνολό του.

Το λεμφικό υγρό που υπάρχει στο λεμφικό σύστημα, ονομάζεται λέμφος και είναι υπεύθυνο για την αποβολή βλαβερών τοξινών και άλλων άχρηστων αποβλήτων από τον οργανισμό, όταν έχει φυσιολογική ροή. Το λεμφικό σύστημα λειτουργεί σαν ασπίδα για τον οργανισμό μας, αφού ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν υπολειτουργεί, μπορεί να ξανά τεθεί σε φυσιολογική λειτουργία με θεραπεία λεμφικού μασάζ

λεμφικό μασάζ προσώπου

Τι αντιμετωπίζει το λεμφικό μασάζ προσώπου;

Με την θεραπεία, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αισθητικές ατέλειες στο πρόσωπο, όπως ρυτίδες γήρατος ή ακμή. Επίσης, αντιμετωπίζει:

  • Άχρηστα απόβλητα – τοξίνες
  • Πρηξίματα
  • Μαύρους κύκλους
  • Σακούλες
  • Πονοκέφαλο
  • Στρες
  • Λεμφοίδημα – Οίδημα
  • Δερματικές παθήσεις – Ακμή
  • Συμβάλει στην επούλωση των ουλών
  • Βελτιώνει την βλεφαρόπτωση
  • Κάνει τη θαμπή επιδερμίδα πιο λαμπερή 
  • Συσφίγγει το δέρμα

Αυτό το μασάζ μπορεί να αντιμετωπίσει και να συμβάλλει αποτελεσματικά στην θεραπεία πολλών αισθητικών ατελειών, είτε λόγω γήρατος ή εξαιτίας κάποιας δερματικής πάθησης.

Θέλετε να κάνετε μασάζ στο σπίτι σας ή σε ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο;

Κλείστε το ραντεβού σας μαζί μας σήμερα

Ποια είναι τα οφέλη του λεμφικού μασάζ προσώπου;

To μασάζ προσώπου με λεμφική παροχέτευση έχει πολλά οφέλη τα οποία μπορείτε να δείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της θεραπείας. Τα πιο διάσημα οφέλη που αναφέραμε και την αρχή του κειμένου, έχουν κυρίως να κάνουν με την απομάκρυνση των βλαβερών τοξινών από την επιδερμίδα του προσώπου και την βελτίωση της κυκλοφορίας του λεμφικού συστήματος. Πιο αναλυτικά:

1) Μειώνει το πρήξιμο του προσώπου

Το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης προσώπου, έχει την ιδιότητα να μειώνει το πρήξιμο του προσώπου που μπορεί να οφείλεται σε συσσώρευση λεμφικού υγρού στους λεμφαδένες με τη μορφή λεμφοιδήματος ή οιδήματος εξαιτίας της κατακράτησης υγρών. Πολλοί, το προτιμούν ύστερα από αισθητικές ή οδοντιατρικές επεμβάσεις, που προκαλείται πρήξιμο. 

2) Βελτιώνει την υφή και τη λάμψη της επιδερμίδας

Με τη διέγερση της λεμφικής ροής, τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος και αποτελεσματικά αποβάλλονται οι τοξίνες που κάνουν κακό στην επιδερμίδα και την όψη της. 

3) Αποτοξινώνει το δέρμα

Η περιοχή του προσώπου και ιδιαίτερα οι ιστοί και το δέρμα, αποτοξινώνονται από τοξίνες και άχρηστα προϊόντα του οργανισμού, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να μοιάζει πιο υγιής και να διατηρείτε έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

4) Προάγει την χαλάρωση

Το λεμφικό μασάζ προσώπου, εξαιτίας των μαλακών κυκλικών κινήσεων που χρησιμοποιεί ο θεραπευτής μασάζ, σας βοηθά να χαλαρώσετε και να ανακουφιστείτε από το στρες. Προάγει την χαλάρωση και την συνολική ευεξία. 

5) Βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος

Με την βελτίωση της κυκλοφοριακής ροής του αίματος, το δέρμα ανακτά τη χαμένη του ελαστικότητα και με τον καιρό σφίγγει στα σημεία που υπήρξε χαλάρωση.  

6) Μειώνει την ακμή και άλλες δερματικές παθήσεις

H λεμφική παροχέτευση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και στην προώθηση της επούλωσης, των ουλών και άλλων σημαδιών που μπορεί να οφείλονται σε ακμή ή σε δερματικές παθήσεις.

7) Συμβάλλει στη μείωση των μαύρων κύκλων και των σακούλων 

Με την βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος που πετυχαίνουμε με το λεμφικό μασάζ προσώπου, μειώνονται αισθητά οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια, αφού επαναφέρεται η φυσιολογική ροή του αίματος και συσφίγγει το δέρμα. 

Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, μπορείτε να απολαύσετε τα πολλαπλά οφέλη του λεμφικού μασάζ προσώπου. Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών μασάζ του Athens Massage Center, και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης. Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε το λεμφικό μασάζ προσώπου και με άλλες υπηρεσίες για βέλτιστα αποτελέσματα. 

μασάζ προσώπου με λεμφική παροχέτευση

Συχνές ερωτήσεις για το λεμφικό μασάζ προσώπου

Πόσο διαρκεί το λεμφικό μασάζ προσώπου;

Μία συνεδρία για λεμφικό μασάζ προσώπου, μπορεί να διαρκέσει από 15 έως και 60 λεπτά. Μπορείτε εσείς να ορίσετε τον χρόνο που θα διαρκέσει, χωρίς να ξεπεράσετε τα 60 λεπτά, και να το συνδυάσετε με άλλες θεραπείες μασάζ

Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω για να δω αποτέλεσμα;

Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, τονώνεται το λεμφικό σύστημα και μέσα σε λίγες ημέρες έχετε αισθητά ορατά αποτελέσματα. Συνήθως συστήνεται να κάνετε 2 φορές την εβδομάδα λεμφικό μασάζ προσώπου, για βέλτιστα αποτελέσματα και να συνεχίσετε για τουλάχιστον 12 εβδομάδες. 

Δείτε αναλυτικά: κάθε πότε πρέπει να κάνετε μασάζ

Πονάει το λεμφικό μασάζ προσώπου;

Καθόλου. Πρόκειται για μία τεχνική μασάζ που χρησιμοποιούνται απαλές κινήσεις από τον θεραπευτή στο πρόσωπο. Προάγει την χαλάρωση και την αποβολή του στρες. Στο τέλος της συνεδρίας, θα νιώθετε ευεξία και ηρεμία. 

Θέλετε να κάνετε μασάζ στο σπίτι σας ή σε ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο;

Κλείστε το ραντεβού σας μαζί μας σήμερα

Similar Posts